Nyheder om biler, forhandlere & Co

I dette afsnit samler vi ud over kundeanmeldelserne på vores anbefalingsportal de seneste nyheder om køretøjer og bilforhandlere.

Tesla Cybertruck kommer til Danmark: Her er stederne den vil kunne opleves

05.06.2024 - Tesla cybertruck forventes at komme til Danmark denne sommer, og vil kunne opleves i 5 udvalgte byer fra d. 8. juni. Der er dog stadig spekulationer om hvorvidt bilen må komme til Europa. Dette skyldes at den ikke kan typegodkendes i dens nuværende form, så vi vil måske se den i en modificeret udgave.

Læs mere

KÆMPE kinesisk bilproducent bygger første fabrik i Europa

16.05.2024 - BYD, en af verdens førende producenter af elbiler, har annonceret åbningen af deres første fabrik i Europa, placeret i Szeged, Ungarn. Denne strategiske beslutning tillader BYD at undgå potentielle EU-told på importerede kinesiske biler.

Læs mere

Er du klar til at betale for hver tur i din bil?

30.04.2024 - Danmark overvejer en radikal ændring i bilafgiftssystemet med et stort forsøg på kørselsafgifter. Dette
system vil beskatte bilister baseret på deres kørsel, frem for bilens pris.

Læs mere

Snart må du slippe rattet på motorvej

03.04.2024 - Ford tager et stort skridt ind i fremtiden med BlueCruise, et nyt system der tillader førere at slippe rattet på motorvejen. Denne teknologi, der er på vej til Danmark, signalerer en betydelig udvikling i selvkørende biler.

Læs mere

Vild udvikling! Nu kører der 200.000 elbiler på vejene

14.03.2024 - På kun 14 måneder er antallet af elbiler i Danmark fordoblet til 200.000. Denne markante stigning skyldes en kombination af prisfald på populære modeller som Tesla Model 3 og Y, en stigende import af brugte elbiler, og et udvidet udvalg af nye modeller.

Læs mere

Guide: Alle de vilde prisnedsættelser – få overblikket over slagtilbud på elbiler

29.02.2024 - Kort tekst: "2024 byder på markante prisnedsættelser på elbiler. Den luksuriøse Honqui E-HS9 fører an med et prisfald på 400.000 kroner, mens Renault Megane E-Tech Electric følger trop med et fald på over 50.000 kroner.

Læs mere

Pivatleasing er nu blevet mere populært end køb: Det siger tallene

27.06.2024 - Privatleasing af biler oplever en kraftig stigning i Danmark på grund af usikkerhed på brugt markedet, nye elbilmærker og fremtidige batteriteknologier. I marts udgjorde privatleasing 24% af bilkøbene, en betydelig stigning fra året før. Samlet set overstiger leasing (privat og erhverv) traditionelle køb i begyndelsen af 2024. Danskerne trækker mod privatleasing for at opnå mere økonomisk stabilitet.

Læs mere

Nu kan politiets fotovogne også blitze trafikanter på to hjul

09.07.2024 - Hidtil har det været svært for politiets fotovogne at blitze motorcyklisterne, men nu kan nye fotovogne altså tage billeder af motorcyklisterne i begge retninger, hvilket forventes at øge antallet af hastighedssigtelser. I 2023 blev 442 motorcyklister sigtet, og med det nye udstyr kan dette tal stige yderligere. 

Læs mere