Forhandlerlogin

Log ind

Skab tryghed for dine kunder med troværdige anmeldelser

Auto-Trust bringer brugere og bilforhandlere sammen med det formål at skabe tryghed i autobranchen. Vores portal giver dig de bedste forudsætninger for at løfte salget på baggrund af gode kundeanmeldelser.

Bliv en del af Auto-Trust

Skab tryghed

Få anmeldelser fra dine kunder og styrk tilliden i bilbranchen. Auto-Trusts troværdighedsfaktorer skaber gennemsigtighed i anmeldelser og sikrer dig mod uberettiget kritik.

Øg din synlighed

Vis dine positive kundeanmeldelser og tiltræk flere potentielle kunder. Auto-Trust har samlet alle branchens forhandlere på én fælles portal.

Styrk dit salg

Brug feedback fra dine kunder til at forbedre din service og øg kundetilfredsheden. Feedback er nøglen til en ekstraordinær oplevelse, der sætter dig i spidsen

Vores løsninger

*Troværdighedsfaktorerne sikrer dig mod uberettiget kritik og giver dig blandt andet mulighed for at benytte Fairplay. Her har du 14 dage til at engagere dig i en konstruktiv dialog med din kunde, før anmeldelsen bliver offentliggjort. Tilmeld dig her

Kvalitetsstempel til dig som forhandler

Integrer din unikke widget på din hjemmeside og vis troværdige kundeanmeldelser direkte til dine besøgende.

Vores avancerede software trækker data fra topkilder som Google, Trustpilot og Facebook, så dine kunder får et overbevisende og fuldkomment billede af dig som forhandler.

Bliv en del af Auto-Trust